lucrare     complexa

"As vrea sa ii multumesc Dnei doctor Toma Beatrice pentru rabdarea cu care mi-a efectuat toata lucrarea dentara, nenumarate plombe, inclusiv realizarea unui pivot pentru masea din fibra de sticla. Asa cum am citit la dansa pe site a folosit materiale de ultima generatie, atat estetice cat si eficiente. Deoarece am avut nevoie de finalizarea lucrarii in numai 2 zile, Dna/Dra doctor a dovedit o flexibilitate extrema, reusind sa plec acasa multumita de calitatea lucrarii si mai ales fara a fi traumatizata de durere "

Sonia Pal, Director Administrativ
 

siguranta

" Sunt de profesie asistent medical si am fost f multumita de profesionalismul doamnei dr.Beatrice Toma.Am fost impresionata de siguranta pe care am simtit-o in ceea ce priveste curatenia, sterilitatea instrumentelor si a materialelor utilizate.Pot spune ca am avut parte de un tratament frumos si corect realizat,in siguranta deplina si la costuri acceptabile. "

Elvira Stoianovici, asistent medical principal
 

plombe

"Aveam foarte multe carii si imi era frica, ma dureau dintii la rece. Au trecut 2 ani si plombele pe care le am sunt ok. Acum trebuie sa ma uit atent ca sa-mi reamintesc unde sunt plombele ..."

Anca Dumitrache, functionar bancar
 

    totul la superlativ

"Buna ziua
Ma numesc Ionescu si am beneficiat de serviciile doamnei Doctor Beatrice, atat eu cat si sotia mea si totul la SUPERLATIV.
Multumim doamna Doctor si JOS PALARIA "


Fam. Ionescu
 

Incredere

"Cunoştinţele profesionale de stomatologie armonizate cu un deosebit har psihologic induc pacienţilor încredere şi calm. "

Mihaela Ionescu, consilier